16 november 2019, Groningen
Eindelijk was de dag daar: een groep van 13 collega's uit Delfzijl hebben een geweldige Happen en Stappen avond gehad!
De avond begon bij de Barracuda Social Clu b. Hier konden de deelnemers een drankje bestellen en kregen daarbij een heerlijk huisgemaakte hamburger geserveerd. Er was keuze uit een runderburger, een visburger of een Vega-burger. Dit past ook bij de filosofie van de BSC. Vlees, Vis én Vega.
Onze tocht vervolgde zich naar het gezellige Kattencafé Op Z'n Kop . Hier werd een heerlijke tapasplank geserveerd met broodjes, kaasstengels, noten en olijven. Hierbij werden huisgemaakte Ice Tea en Ginger Ale en zalige koffie's, cappuccino's en warme choco met slagroom geschonken. Tijdens deze stop kroelden een stuk of 5 katten om ons heen. Sommige gaven kopjes en andere zochten een lekker warm en zacht plekje op, waar er genoeg van waren.
De volgende stop lag iets buiten de binnenstad, namelijk in het schitterende Noorderplantsoen. Bij Eetcafé De Stadstuin werden we, ondanks de gigantische drukte, zeer gastvrij ontvangen. We konden plaatsnemen aan de gezellig bar en de nabije hoge tafels. Hier werd een heerlijke, stevige mosterdsoep geserveerd.
Na deze stop was het lekker om weer een stukje terug te wandelen naar de binnenstad. De wandeling zette zich voort naar Pizzeria Italia . Wat mij betreft al tientallen jaren dé Italiaan voor heerlijke pizza's, pasta's en antipasti. Er werden vier pizza's over de tafel verdeeld, voor ieder wat wils, vis, vlees en groente. Het was een heerlijke, zout 'snack'.
De op een-na-laatste stop was bij het altijd prachtige Cappuvino . Hier werden heerlijke gebakjes geserveerd als proeverij op de sfeervolle leren banken. Naast fris, bier of wijn konden de gasten kiezen voor een heerlijke koffie, cappuccino of thee. Voor alle zintuigen een genot!
De laatste stop was bij Jazzcafé New Orleans . In een bomvolle tent werden we vriendelijk ontvangen en hebben we nog even kunnen genieten van de live muziek.
Al met al een onvergetelijke avond!